Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-config.php on line 81 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2348 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-config.php:81) in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-config.php:81) in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Våre hytter - Gullvåg Camping

Våre hytter

Gullvåg har 25 trivelige, nyombygde hytter med forskjellig standard.
18 av hyttene har eget bad, eget soverom og eget oppholdsrom.

HYTTE MED INNLAGT VANN

For 2 (3) personer


Denne hytten passer godt for 2 (3) personer som vil ha en litt høyere standard. Her har du eget soverom med familiekøye (120*200 og 75*200), dyner og puter. Eget bad med dusj, toalett og hårføner. Eget oppholdsrom med kjøkkengruppe, TV og sofagruppe. Videre har hytten en liten kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og nødvendig kjøkkenutstyr. Hytten har også utemøbler.

HYTTE MED INNLAGT VANN

For 3 (5) personer


Denne hytten passer godt for en familie som vil ha en litt høyere standard. Her har du eget soverom med familiekøye (120*200 og 75*200), dyner og puter. Eget bad med dusj, toalett og hårføner. Eget oppholdsrom med dobbel sovesofa, TV og kjøkkengruppe. Videre har hytten en liten kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og nødvendig kjøkkenutstyr. Hytten har også utemøbler.

HYTTE MED INNLAGT VANN

For 6 personer


Denne passer for dere som er opptil seks personer eller som trenger en hytte med to soverom. Her har du eget bad med dusj, toalett og hårføner. Eget oppholdsrom med sofagruppe, TV og kjøkkengruppe. Videre har hytten en kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og nødvendig kjøkkenutstyr. To soverom med en familiekøye på hvert rom, dyner og puter. Hytten har også utemøbler.

HYTTE UTEN INNLAGT VANN

For 2 personer


Denne hytten er for deg som vil ha det enkelt og som vil benytte fellesanlegget. Her har du en liten kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og nødvendig kjøkkenutstyr. Videre har hytten kjøkkengruppe, TV og utemøbler. Dyner og puter ligger i hytta. Alt i et rom.
NB! Velg mellom dobbel sovesofa eller køyeseng!

HYTTE UTEN INNLAGT VANN

For 4 personer


Denne hytten er for deg som vil benytte fellesanlegget. Her har du en liten kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplate, kaffetrakter og nødvendig kjøkkenutstyr. Videre har hytten kjøkkengruppe, TV, dyner og puter. To køyesenger gir totalt fire sengeplasser. Hytten har også utemøbler, så kveldssolen kan nytes på verandaen. Alt i et rom.

Hva venter du på?

Translate »