Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-config.php on line 81 Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 2348 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-config.php:81) in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 700 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-config.php:81) in /customers/d/4/0/gullvagcamping.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 708 Fasiliteter - Gullvåg Camping

Fasiliteter

Besøk vår koselige resepsjon der vi selger kaffe og har nystekte rundstykker hver morgen fra kl. 08.00, samt en liten kiosk med litt av det du kanskje har glemt hjemme 🙂

Hver ettermiddag i skoleferien (ca 20. juni til 20. august) er det mulig å bestille vår svært populære hjemmebakte italienske pizza. Den kan spises hos oss, eller taes med i hytta eller ned på caravanplassen.

Gullvåg har 25 trivelige hytter med forskjellig standard. 18 av hyttene har eget bad, eget soverom og eget oppholdsrom. Alle hyttene er utstyrt med det mest nødvendige av kjøkkenutstyr for å lage seg litt mat. Det ligger også dyner og puter i hyttene. Sengetrekk kan du leie hos oss, eller ta med ditt eget.

Nede ved elva Igla som renner stille forbi campingplassen, har vi en egen caravan/bobil- og teltplass. Her har vi 30 strømuttak, samt egen plass for de som ikke ønsker strøm.
Sanitæranlegget har egen dame- og herreavdeling med toaletter og dusj. Videre et eget kjøkken med kokeplater, varmluftsovn, mikrobølgeovn, vannkoker osv. Her finner du også bord og stoler for 4 pers.

Nytt i 2014: Dusjhus med to familiedusjer.To vaskemaskiner og to tørketromler.

Gullvåg har også ei lita grillhytte som kan benyttes gratis av plassens gjester, i tillegg til en gassgrill til fri disposisjon.
For ikke å glemme vår store LEKEPLASS med mange forskjellige lekeapparater.

Vi kan trygt kalles en trampolinecamping da vi har hele åtte trampoliner på området, sju på land og en i vann (hvis vær og temperatur tillater det). Vi har sandkasse for de minste, og egen inngjerding med høner og kaniner som barna kan besøke.

Våre populære sparkesykler kan du låne gratis, eller hvis du foretrekker en roligere aktivitet har vi et eget bordtennisbord ute på lekeplassen. Utstyr for det kan lånes i resepsjonen mot et depositum.

Vi har også et oppvarmet, utendørs svømmebasseng som er åpent i høysesongen (20. juni til 20. august), i tillegg til bademuligheter i elva hele sesongen om du vil. Her er det også muligheter for småørretfiske, eller du kan nyte stillheten ved vannkanten. Hvis du vil utforske litt mer tilbyr vi også gratis utleie av kano, årer og redningsvest mot et depositum. Dette får du tilbake når utstyret leveres i orden.

Er du interessert i en jogge- eller sykkeltur har vi flere turer å anbefale i nærheten. Henvend deg i resepsjonen så skal vi forklare så godt vi kan 🙂

Gullvåg er et eldorado for blomsterelskere. Her finnes mange prydbusker og et hav av sommerblomster.

Vi har selvsagt GRATIS WIFI.

Nytt i 2017: Større antenne er montert for å gi deg som gjest en bedre opplevelse med vårt trådløse nettverk.

Translate »